wie

Ik ben Theo van Erve en woon in Roosendaal (Noord Brabant). Voorheen fotografeerde ik met een FUJI camera (X-T2). Sinds kort beschik ik over een Full Frame Sony A7III.

Over het algemeen beperk ik me tot “normale” RAW aanpassingen in Adobe Lightroom en Photoshop. Digitale grenzen verkennen in oa Photoshop om een andere werkelijkheid te creëren is ook geweldig om te doen. Naar mijn bescheiden mening is dat ongeveer hetzelfde als wat men  “vroeger” in de de Doka deed. Eigenlijk vind ik alles wel ok, als de fotograaf er zelf maar blij van wordt….. Landschap-portret- en architectuurfotografie hebben mijn voorkeur. Regelmatig maak ik op basisschool De Wending foto’s op sport- en feestdagen.

Ik geniet er ook van om mijn twee prachtige kleinkinderen Maya en Stella te fotograferen. Die foto’s plaats ik echter niet op internet. Ik vind niet dat ik de vrijheid en het recht heb om hun gezichtjes nu al wereldwijd te verspreiden. Daar moeten ze “later als ze groot zijn” zelf maar iets van vinden……

Mocht je een van mijn foto’s willen gebruiken voor wat dan ook (als het maar netjes blijft 😉 ) dan heb ik daar voor niet commerciële doeleinden geen enkel probleem mee. Wel graag even de “bron” vermelden.